Skjønnhet innenfra – Biosan

1 pose om dagen

Skjønnhet innenfra

Kollagen reduserer hudens aldringstegn

Hva sier forskingen om marine kollagen?

  • Øker hudens fuktighet
  • Anti-aldrings effekt på huden
  • Reduserer rynker

Hvorfor er Skjønnhet Innenfra en drikk?

En pose Skjønnhet Innenfra motsvarer 20 tabletter. Dessuten absorberes kollagen og de andre næringsstoffene mye raskere i flytene form.

Skjonnhet-absorbsjonpsd

Mye mer enn kollagen

Biosan skjønnhetsdrikk inneholder så mye mer enn kollagen.
Prøv i dag og få 25% rabatt ved kjøp av 3 bokser med 25 porsjonsposer.

Ta vare på deg selv med naturlig og pleiende ingredienser innenfra. For en sunnere hud med mer glød.

En skikkelig beauty boost!

Marint kollagen fra norsk fisk – hudens bindingstoff

Les mer

Inneholder 100% naturlig hydrolysert kollagen type 1 som virker på hud. Hydrolysert kollagen er brutt ned til små peptider, som gjør at den tas lett opp i kroppen. Marint kollagen er mer tilgjengelig for kroppen og kan absorberes opptil 1,5 ganger mer effektivt i kroppen enn kollagen fra storfe eller svin.

Hyaluronsyre – binder fukt til huden

Les mer

Hyaluronsyre påvirker hudens fuktighet, samt stimulere hudens egne evne til å danne nytt kollagen, og reparere elastin. Hyaluronsyre kan binde mer vann i huden enn noen annen fuktighetsfaktor, opp mot 1000 ganger sin egen vekt, og er den beste fuktbinderen. «Man sier at hyaluronsyre plumper huden med fuktighet, gjør huden glattere, mykere og mer glødende!»

Melkesyrebakterier – kan virke positivt for hudplager

Les mer

Inneholder hele 10 mrd. nøye utvalgte melkesyrebakterier. Probiotika er et felles navn for gode bakterier, også kalt melkesyrebakterier. En vakker og strålende hud gjenspeiler magens balanse, mikrobene på huden er like viktig som de i tarmen. Melkesyrebakterier har vist seg å kunne påvirke positivt på huden og på forskjellige hudplager, de er med på å fremme en sunn hud og tarmflora. Magen er hudens speilbilde!

Vitamin C – bidrar til normal kollagendannelse

Les mer

C-vitamin bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens funksjon. Antioksidanten Vitamin-C bekjemper frie radikaler, beskytter cellene mot oksidativt stress. Frie radikaler er noe som bryter ned cellene våre.

Biotin – bidrar til å opprettholde normal hud og normalt hår

Les mer

Biotin (vitamin B8) er kjent som skjønnhetsvitaminet, fordi det blant annet bidrar til å opprettholde normalt hår og normal hud. Biotin er med på å aktivere proteinomsetning i hårrøttene.

Betakaroten – naturlig kilde til Vitamin A

Les mer

Naturlig A-vitamin bidrar til å opprettholde normal hud, normalt hår og normale slimhinner. A-vitamin (i hudpleie ofte fra Retinol) blir ofte omtalt som et «vidundermiddel». Den har mange egenskaper; den skal øke hudens naturlige cellefornyelse, fjerne døde hudceller, øke produksjonen av kollagen, hjelpe mot akne, samt hjelpe på misfarginger, pigmentflekker.

Sink – bidrar til å opprettholde normale negler, normal hud og normalt hår

Les mer

Sink bidrar blant annet til å opprettholde normale negler, normal hud og normalt hår. Sink er et essensielt sporstoff med mange viktig funksjoner i kroppen.

Biotin – bidrar til å opprettholde normal hud og normalt hår

Les mer

Biotin (vitamin B8) er kjent som skjønnhetsvitaminet, fordi det blant annet bidrar til å opprettholde normalt hår og normal hud. Biotin er med på å aktivere proteinomsetning i hårrøttene.

25 porsjonsposer

Hud, hår og negler

I ung alder består huden av hele 75% kollagen. Kroppen produserer sitt eget kollagen, men fra 25 års alderen avtar produksjonen gradvis. Kollagen forsterker huden din, gjenoppretter fuktigheten og elastisiteten, og vil på den måten redusere rynker.

Biosan Skjønnhet tilfører huden hele 5000 mg norsk kollagen daglig som er med på å forsinke hudens aldringstegn, og hyaluronsyre som binder fuktighet til huden.

Den er beriket med 10 milliarder nøye utvalgte melkesyrebakterier – Magen er hudens speilbilde!

Inneholder i tillegg vitaminer og mineraler som gir hud, hår og negl ekstra næring innenfra og for maksimalt opptak i kroppen.

Biosan Skjønnhet har en naturlig frisk og god smak av granateple.

Klinisk dermatologisk studie viser at bruken av vår kollagen førte til signifikant økning av hudfuktighet i ansiktet etter 8 ukers inntak. Den gjennomsnittlige forbedringen i ansiktets hudfuktighet var hele 34,8%.