Hud

Hår

Negler

25 porsjonsposer

Hud, hår og negler

I ung alder består huden av hele 75% kollagen. Kroppen produserer sitt eget kollagen, men fra 25 års alderen avtar produksjonen gradvis. Kollagen forsterker huden din, gjenoppretter fuktigheten og elastisiteten, og vil på den måten redusere rynker.

Biosan Skjønnhet tilfører huden hele 5000 mg norsk kollagen daglig som er med på å forsinke hudens aldringstegn, og hyaluronsyre som binder fuktighet til huden.

Den er beriket med 10 milliarder nøye utvalgte melkesyrebakterier – Magen er hudens speilbilde!

Inneholder i tillegg vitaminer og mineraler som gir hud, hår og negl ekstra næring innenfra og for maksimalt opptak i kroppen.

Biosan Skjønnhet har en naturlig frisk og god smak av granateple.

1 pose om dagen

Skjønnhet innenfra

Ta vare på deg selv med naturlig og pleiende ingredienser innenfra. For en sunnere hud med mer glød. En skikkelig beauty boost!

Kollagen er et protein i kroppen og kalles hudens bindingsstoff

I ung alder består huden av hele 75% kollagen. Kollagen er strukturelle proteiner som hjelper kroppen med å opprettholde dens styrke og fleksibilitet. Kollagen gjør hudbarrieren sterkere, som betyr at hudens immunforsvar blir bedre, som igjen fører til en mindre sensitiv hud. Den gjenoppretter fuktigheten og elastisiteten, og vil på den måten redusere linjer og aldrings tegn.

Hyaluronsyre forekommer naturlig i huden, og støtter hudens struktur sammen med kollagen

Hyaluronsyre påvirker hudens fuktighet, samt stimulere hudens egne evne til å danne nytt kollagen, og reparere elastin. Hyaluronsyre kan binde mer vann i huden enn noen annen fuktighetsfaktor, opp mot 1000 ganger sin egen vekt, og er den beste fuktbinderen. «Man sier at hyaluronsyre plumper huden med fuktighet, gjør huden glattere, mykere og mer glødende!»

Betakaroten er en naturlig og trygg kilde til vitamin A

Naturlig A-vitamin bidrar til å opprettholde normal hud, normalt hår og normale slimhinner. A-vitamin (i hudpleie ofte fra Retinol) blir ofte omtalt som et «vidundermiddel». Den har mange egenskaper; den skal øke hudens naturlige cellefornyelse, fjerne døde hudceller, øke produksjonen av kollagen, hjelpe mot akne, samt hjelpe på misfarginger, pigmentflekker.

Biotin bidrar til å opprettholde normal hud og normalt hår

Biotin (vitamin B8) er kjent som skjønnhetsvitaminet, fordi det blant annet bidrar til å opprettholde normalt hår og normal hud. Biotin er med på å aktivere proteinomsetning i hårrøttene.

Sink bidrar til normal omsetning av vitamin A

Sink bidrar blant annet til å opprettholde normale negler, normal hud og normalt hår. Sink er et essensielt sporstoff med mange viktig funksjoner i kroppen.

Melkesyrebakterier har vist seg å kunne påvirke positivt på huden

Melkesyrebakterier har vist seg å kunne påvirke positivt på huden. Mikrobene på huden er like viktige som de i tarmen; Magen er hudens speilbilde!

C-vitamin og granateple - de viktige antioksidantene

C-vitamin og granateple gir huden et sunt utseende. Antioksidanter bekjemper frie radikaler, beskytter cellene i kroppen. Frie radikaler er noe som bryter ned cellene våre. Granateple er eksepsjonelt fuktgivende og med anti-age egenskaper.

 

Innhold

Innhold per døgndose1 pose
Hydrolysert marint kollagen5000 mg
Hyaluronsyre50 mg
Melkesyrebakterier80 mg (100*)
Totalt antall bakterier10 milliarder Cfu
Hvor av:
Bifidobacterium breve 2,5 milliarder
Bifidobacterium I infantis1 milliard
Bifidobacterium longum1 milliard
Lactobacillus acidophilus300 millioner
Lactobacillus delbr bulgaricus100 millioner
Lactobacillus paracasei 2,5 milliarder
Lactobacillus plantarum 2,5 milliarder
Streptococcus thermophilus 100 millioner
Betakaroten 3,0 mg
- hvorav Vitamin A (RE**) 1500 µg (187,5*)
Acerola 240 mg
- hvorav Vitamin C 60 mg (75*)
Biotin /Vitamin B7 50 µg
Sink 10 mg (100*)

Anbefalt dosering

1 pose daglig. Produktet har best effekt ved daglig bruk i 3-6 mnd. Tøm posens innhold i ca. 2 dl vann eller annen foretrukket kald væske. Rør godt. Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Ingredienser

Marint kollagen peptid (fisk), acerola (Malpighia Punicifolia), sodium hyaluronat, granateple,-sitron og limepulver, melkesyrebakterier, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), sinksitrat, naturlig betakaroten (Dunaliella Salina), søtningsmiddel (steviaglukosider), D-biotin.