Hud • Hår • Negler

Skjønnhet Innenfra

skjonnhet11skjonnhet11

Skjønnhet Innenfra

For hud, hår og negler

398.00kr

Vipps

Biosan Skjønnhet tilfører huden hele 5000 mg norsk kollagen daglig som er med på å forsinke hudens aldringstegn, og hyaluronsyre som binder fuktighet til huden.

Den er beriket med 10 milliarder nøye utvalgte melkesyrebakterier – Magen er hudens speilbilde!

Inneholder i tillegg vitaminer og mineraler som gir hud, hår og negl ekstra næring innenfra og for maksimalt opptak i kroppen.

Biosan Skjønnhet har en naturlig frisk og god smak av granateple.

SPAR 25% ved kjøp av 3 bokser
Produktnr: I/A Kategorier: , Ingredienser: , , , , ,
Legg til en anmeldelse
Skjønnhet Innenfra for hud, hår og negler inkludert beauty-shaker Skjønnhet Innenfra for hud, hår og negler inkludert beauty-shaker
Vurdering*
0/5
* Vurdering er nødvendig
Din vurdering
* Gjennomgang er nødvendig
Navn
* Navn er påkrevd
0,0
Basert på 0 anmeldelse
5 stjerne
0%
4 stjerne
0%
3 stjerne
0%
2 stjerne
0%
1 stjerne
0%
0 av 0 anmeldelser

Per nå har det ikke blitt lagt ut noen anmeldelser.

Beskrivelse

Innhold per døgndose1 pose
Hydrolysert marint kollagen5000 mg
Hyaluronsyre50 mg
Melkesyrebakterier80 mg (100*)
Totalt antall bakterier10 milliarder Cfu
Hvor av:
Bifidobacterium breve 2,5 milliarder
Bifidobacterium I infantis1 milliard
Bifidobacterium longum1 milliard
Lactobacillus acidophilus300 millioner
Lactobacillus delbr bulgaricus100 millioner
Lactobacillus paracasei 2,5 milliarder
Lactobacillus plantarum 2,5 milliarder
Streptococcus thermophilus 100 millioner
Betakaroten 3,0 mg
- hvorav Vitamin A (RE**) 1500 µg (187,5*)
Acerola 240 mg
- hvorav Vitamin C 60 mg (75*)
Biotin /Vitamin B7 50 µg
Sink 10 mg (100*)
*% av referanseinntak

Tilleggsinformasjon

Anbefalt dosering

1 pose daglig. Produktet har best effekt ved daglig bruk i 3-6 mnd. Tøm posens innhold i ca. 2 dl vann eller annen foretrukket kald væske. Rør godt. Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Ingredienser

Marint kollagen peptid (fisk), acerola (Malpighia Punicifolia), sodium hyaluronat, granateple,-sitron og limepulver, melkesyrebakterier, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), sinksitrat, naturlig betakaroten (Dunaliella Salina), søtningsmiddel (steviaglukosider), D-biotin.

Velg antall

1 boks, 3 bokser

Omtaler

0,0
Basert på 0 anmeldelse
5 stjerne
0%
4 stjerne
0%
3 stjerne
0%
2 stjerne
0%
1 stjerne
0%
0 av 0 anmeldelser

Per nå har det ikke blitt lagt ut noen anmeldelser.

Ta vare på deg selv med naturlig og pleiende ingredienser innenfra. Virker på innsiden og ut – En skikkelig beauty boost!

Naturlig indre skjønnhet med Premium marint kollagen og dets kompleks av vitaminer som fornyer hele kroppen.

Skjønnhet innenfra er en superladet blanding som inneholder 5000 mg av de høyeste graderte marine kollagenpeptidene fra villfanget fisk.

Det bærekraftige marine kollagenet fungerer i synergi med acerola (vitamin C), hyaluronsyre, betakaroten (vitamin A), melkesyrebakterier, biotin, sink og granateple for en kraftig formel som støtter glødende hud, sterke negler, tykt hår og en sunn kropp.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon.

SPAR 25% ved kjøp av 3 bokser

25 porsjonsposer

Hud, hår og negler

Designet med en frisk blanding av potente ingredienser for å forsterke hudnærende fordeler, Virker på innsiden og ut- fornyer de dypeste lagene i huden og har vidtrekkende fordeler for hele kroppen.

Formulert med en unik naturlig rosa farge, med frisk og god smak fra antioksidantrike granatepler.

Etter bare åtte uker vil du se og føle forskjellen – glødende hud, sterkere negler og tykt, sunt hår.

 • Biotilgjengelig , bærekraftig marint kollagen fra skinnet til 100% villfanget fisk i Nord-Atlanterhavet. Inneholder 100% naturlig hydrolysert kollagen type 1 som virker på hud. Hydrolysert kollagen er brutt ned til små peptider, som gjør at den tas lett opp i kroppen. Kollagen opprettholder hudens integritet og struktur, støtter hudens fuktighet og elastisitet, og vil på den måten forsinke aldringstegn.
 • Hyaluronsyre opprettholder fuktigheten i huden
 • Balansert med 10 milliarder nøye utvalgte melkesyrebakterier, for å forbedre kollagenabsorpsjonen – Magen er hudens speilbilde!
 • Vitaminer og mineraler som er nærende for hud, hår og negl, og for maksimalt opptak i kroppen.
 • Sink og Biotin bidrar til å opprettholde normal hud, hår og negler.
 • Betakaroten, provitamin A er et viktig pigmentstoff hos mennesker og omdannes til vitamin A i kroppen.
 • Beriket med antioksidantene C-vitamin og granateple, er med på å gi huden et sunt utseende. Antioksidanter bekjemper frie radikaler, beskytter cellene i kroppen. Vitamin C bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon, samt bidrar til normal energiomsetning.
Skjønnhet innenfra

Unik sammensetning

Biosan skjønnhetsdrikk inneholder så mye mer enn kollagen.

Inneholder 5000 mg marine kollagenpeptider av høyeste kvalitet og en kraftig blanding av hudstøttende ingredienser, inkludert vitamin C og hyaluronsyre.

Marint kollagen

Et protein i kroppen og kalles hudens bindingsstoff. Inneholder hydrolysert marint kollagen fra norsk fisk.

Hyaluronsyre

Forekommer naturlig i huden, og støtter hudens struktur sammen med kollagen. Hyaluronsyre binder fukt til huden.

Melkesyre-bakterier

Har vist seg å kunne påvirke positivt på huden. Mikrobene på huden er like viktige som de i tarmen; Magen er hudens speilbilde!

ACEROLA
Vitamin C

Naturlig C-vitamin fra Acerola. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon.

Betakaroten

En naturlig og trygg kilde til vitamin A som er viktig for å opprettholde normal hud, hår syn, slimhinner og immunsystem.

Biotin

Bidrar til å opprettholde normal hud og normalt hår.

Sink

Sink bidrar til å opprettholde normale negler, hud og hår.

Granateple

Eksepsjonelt fuktgivende og med anti-age egenskaper.
5000 mg kollagen fra norsk villfanget fisk

Hudens bindingsstoff

I ung alder består huden av hele 75% kollagen. Kroppen produserer sitt eget kollagen, men fra 25 års alderen vil kroppens naturlige produksjon av kollagen og elastin reduseres, og kollagenfibrene blir svakere. Inneholder 100% naturlig hydrolysert kollagen type 1 som virker på hud. Hydrolysert kollagen,  er brutt ned til små peptider, som gjør at den tas lett opp i kroppen. Marint kollagen er mer tilgjengelig for kroppen og kan absorberes opptil 1,5 ganger mer effektivt i kroppen enn kollagen fra storfe eller svin. Dette er mye på grunn av dets mindre partikkelstørrelse sammenlignet med andre animalske kilder til kollagen. Dette gjør at kollagenpeptidene raskere tas opp og transporteres til kroppen for syntese av nytt kollagen.

Kollagen er strukturelle proteiner som hjelper kroppen med å opprettholde dens styrke og fleksibilitet, som bygger opp huden, slik at den blir fastere, strammere og mer elastisk. Kollagen gjør hudbarrieren sterkere, som betyr at hudens immunforsvar blir bedre, som igjen fører til en mindre sensitiv hud. Den gjenoppretter fuktigheten og elastisiteten, og vil på den måten redusere linjer og aldrings tegn.

Les mer om kollagen

Marint kollagen inneholder et meget høyt innhold av aminosyrene glysin, prolin og hydroksyprolin. Funksjonen til disse aminosyrene er å stimulere celler i ben, bindevev og hud, og for produksjon av kollagen. Dette gjør at kollagenet kan bidra til å styrke bindevev og bein samt støtte oppbyggingen av huden.

Kollagen studier:

 • Anti-aldringseffekt på huden  (Marint kollagenhydrolysat har vist å ha en anti-aldringseffekt på huden. En klinisk studie viser en signifikant økning i hudens elastisitet hos en gruppe kvinner i alderen 35-55 år (Proksch et al. 2014).)
 • Reduserer rynker (Den samme gruppen av forskere fra Universitetet i Kiel, Tyskland, viste også en betydelig reduksjon i rynker etter et daglig inntak av kollagenhydrolysat (Proksch et al. 2014).)
 • Øker hudens fuktighet (En omfattende klinisk studie som så på effekten av et oralt kollagenpeptidtilskudd på hudens aldringstegn hos japanske og kaukasiske kvinner viste en god effekt på hudens fuktighet. Marine kollagenpeptider økte hudens fuktighetsnivå med 12 % over en periode på 8 uker. En konsekvent økning i hudens kollagentetthet over 12 uker ble bekreftet av økt dermal ekkogenesitet (Asserin et al. 2015).)

Klinisk dermatologisk studie viser at bruken av vårt kollagen førte til signifikant økning av hudfuktighet i ansiktet etter 8 ukers inntak. Den gjennomsnittlige forbedringen i ansiktets hudfuktighet var hele 34,8%.

Skjønnhet innenfra

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre påvirker hudens fuktighet, samt stimulere hudens egne evne til å danne nytt kollagen, og reparere elastin. Hyaluronsyre er strengt tatt ingen syre, men en glukosaminglukan som er en sukkerart. Den finnes naturlig i huden, og kan binde mer vann i huden enn noen annen fuktighetsfaktor, opp mot 1000 ganger sin egen vekt, og er den beste fuktbinderen.

Man sier at hyaluronsyre plumper huden med fuktighet, gjør huden glattere, mykere og mer glødende!

Les mer om hyaluronsyre

50% av kroppens totale mengde av hyaluronsyre finnes i huden, først og fremst i det dypeste laget av underhuden. Tilførsel av hyaluronsyre er viktig for å opprettholde en god fuktbalanse i huden, som gjør det mulig å oppbevare en fyldig og sunn hud. Mangel på hyaluronsyre gjør blant annet at huden mister elastisitet, at rynker blir tydeligere og at huden blir tørrere. Med stigende alder minsker produksjonen av hyaluronsyre. Dessuten brytes den ned av UV-lys og frie radikaler.

Hyaluronsyrens funksjoner

 • Øker dannelsen av kollagen, som forsterker hudbarrieren
 • Opprettholder balansen mellom fuktighet og elastisitet
 • Spiller en rolle i hudfornyelsen i øverste hudlaget
 • Bedrer hudens immunfunksjoner og gjør den mindre sensitiv.
 • Gir økt beskyttelse mot UV-stråler og frie radikaler.

Betakaroten

Naturlig A-vitamin bidrar til å opprettholde normal hud, normalt hår og normale slimhinner. A-vitamin (i hudpleie ofte fra Retinol) blir ofte omtalt som et «vidundermiddel». Den har mange egenskaper; den skal øke hudens naturlige cellefornyelse, fjerne døde hudceller, øke produksjonen av kollagen, hjelpe mot akne, samt hjelpe på misfarginger og bekjempe pigmentflekker.

Acerola

Naturlig C-vitamin, bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon. Acerola er en unik 100% matbasert kilde til vitamin C, og inneholder næringsstoffer i naturlig form, akkurat slik naturen har ment det.

Vitamin C er viktig i syntesen av kollagen der det samhandler med aminosyrene prolin og hydroksyprolin. Dette gjør det ved å tilføre hydrogen og oksygen slik at aminosyrene kan gjøre sin del i produksjonen av kollagen. Hvis du får for lite vitamin C vil kollagenproduksjonen avta. Vitamin C er også et antioksidant som beskytter kroppens celler mot oksidativt stress. I dag er det flere godkjente påstander om vitamin C med hensyn til dannelsen av kollagen for normal funksjon av bein, brusk, hud og blodkar samt at vitaminet bidrar til normal energimetabolisme (EFSA, vitamin C claims).

Probiotisk hudpleie

Melkesyrebakterier

Skjønnhet innenfra inneholder levende melkesyrebakterier hele 10mrd bakterier fra 8 forskjellige stammer.

Probiotika er et felles navn for gode bakterier, også kalt melkesyrebakterier. Huden er vårt største organ, og ved å spise mer melkesyrebakterier styrker vi ikke bare vårt indre system, men hjelper også huden til å bedre motstå bakterier og andre ubudne gjester. En vakker og strålende hud gjenspeiler magens balanse.

Melkesyrebakterier har vist seg å kunne påvirke positivt på huden og på forskjellige hudplager, er med på å fremme en sunn hud og tarmflora. Magen er hudens speilbilde!

Skjønnhet innenfra

Norske råvarer:

Kollagenet i Skjønnhet Innenfra kommer fra villfanget torsk, fra det krystallklare, kalde vannet i Nord-Atlanteren.

Det aller meste av fisken hentes opp utenfor Tromsø og Senjahopen i Nord-Norge når den fineste torsken—skreien—kommer inn fra Barentshavet for å gyte. Skreien er en arktisk fisk som tilbringer det meste av livet her nord, i næringsrikt hav, og det er denne livsstilen som gjør akkurat denne fisken til en så god råvare for vårt marine kollagen.

Kollagenet fremstilles av torskeskinn, som hydrolyseres til små kollagenpeptider for enklere opptak i kroppen. De marine kollagenpeptidene blir utvunnet ved hjelp av en mild enzymatisk hydrolyse,  noe som betyr at kollagenpeptidene blir mindre og dermed tas enklere opp i kroppen. Dessuten opptas marint kollagen opp til 1,5 ganger mer effektivt i kroppen enn kollagen fra pattedyr.

Skjønnhet innenfra kommer fra 100% naturlige ingredienser, dermed kan det være små naturlige variasjoner på produktet mht. smak, lukt og farge.

Anbefalt dosering

1 pose daglig. Produktet har best effekt ved daglig bruk i 3-6 mnd. Tøm posens innhold i ca. 2 dl vann eller annen foretrukket kald væske. Rør godt. Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Ingredienser

Marint kollagen peptid (fisk), acerola (Malpighia Punicifolia), sodium hyaluronat, granateple,-sitron og limepulver, melkesyrebakterier, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), sinksitrat, naturlig betakaroten (Dunaliella Salina), søtningsmiddel (steviaglukosider), D-biotin.
Innhold per døgndose1 pose
Hydrolysert marint kollagen5000 mg
Hyaluronsyre50 mg
Melkesyrebakterier80 mg (100*)
Totalt antall bakterier10 milliarder Cfu
Hvor av:
Bifidobacterium breve 2,5 milliarder
Bifidobacterium I infantis1 milliard
Bifidobacterium longum1 milliard
Lactobacillus acidophilus300 millioner
Lactobacillus delbr bulgaricus100 millioner
Lactobacillus paracasei 2,5 milliarder
Lactobacillus plantarum 2,5 milliarder
Streptococcus thermophilus 100 millioner
Betakaroten 3,0 mg
- hvorav Vitamin A (RE**) 1500 µg (187,5*)
Acerola 240 mg
- hvorav Vitamin C 60 mg (75*)
Biotin /Vitamin B7 50 µg
Sink 10 mg (100*)