Kollagen ansiktskrem – Biosan

En næringsgivende og oppstrammende anti-age ansiktskrem

Kollagen Ansiktskrem

Kollagen ansiktskrem er en naturlig oppstrammende ansiktskrem med marint kollagen og hyaluronsyre som forebygger og bekjemper aldringsprosessen i huden.

Er utviklet med 100% naturlige og aktive ingredienser som trekkes raskt inn i huden, og etterlater huden glatt og silkemyk.

Balanserende og beskyttende ansiktskrem styrket av melkesyrebakterier.

Den booster ikke bare huden med probiotika, men er også rik på antioksidanter og vitaminer, samt skjønnhetsingrediensen Bakuchiol – «Naturens egne retinol». Denne ansiktskremen er fullpakket med alt det huden din trenger – Ved regelmessig bruk tilfører den huden verdifulle næringsstoffer.

Jevner ut hudtonen, tilfører fuktighet og gir en strålende hud og er utviklet med kun rene og naturlige ingredienser.

Velegnet for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Marint kollagen fra norsk fisk – hudens bindingstoff

Les mer

Kollagen er en anti-age ingrediens som gir huden styrke og elastisitet. Kollagenet regenererer, hydrerer og mykgjør huden.

Kollagen er det proteinet det finnes mest av i kroppen vår. Dessverre går både beholdningen av, og produksjonen av ny kollagen nedover i midten av tjueårene, avhengig av hvor mye sol du utsetter huden for, samt andre miljøpåvirkninger som forurensning og livsstil.

Kollagen Ansiktskrem inneholder hydrolysert marint kollagen type 1, som er brutt ned til peptider for raskere opptak i huden. Dette gjør at huden restruktureres og huden løftes fra innsiden. Det reduserer fine linjer, rynker og forbedrer tetthet og spenst. Huden blir fantastisk glatt og ungdommelig.

Bakuchiol – det naturlig retinolet

Les mer

Bakuchiol er hentet fra blomsten Psoralea corylifolia, en medisinsk plante som vokser i Øst-Asia. Bakuchiol er rik på antioksidanter og kjent for sine betennelsesdempende egenskaper.

Bakuchiol er en naturlig aktiv anti-age og anti-akne ingrediens som bidrar til å opprettholde hudens elastisitet og stimulerer cellefornyelsen – Et vidundermiddel for huden.

Bakuchiol er anerkjent som en naturlig erstatning for retinol, men er mer skånsom for huden. Bakuchiol kalles for ”Naturens egne botox», da den bidrar til å opprettholde hudens elastisitet og stimulere cellefornyelsen . En ny super ingrediens som har tatt skjønnhetsverdenen med storm!

Hyaluronsyre – binder fukt til huden

Les mer

Hyaluronsyre påvirker hudens fuktighet, samt stimulere hudens egne evne til å danne nytt kollagen, og reparere elastin.

Hyaluronsyre kan binde mer vann i huden enn noen annen fuktighetsfaktor, opp mot 1000 ganger sin egen vekt, og er den beste fuktbinderen. «Man sier at hyaluronsyre plumper huden med fuktighet, gjør huden glattere, mykere og mer glødende!» Hyaluronsyre er ansvarlig for å holde fuktbalansen i huden på et normalt nivå, noe som sørger for en fyldig og sunn hud og som fremmer cellefornyelsen.

Hyaluronsyre er derfor en viktig nødvendighet i huden. Mangel på stoffet vil gjøre at huden mister sin elastisitet og fyldighet, rynker vil bli mer synlige og huden føles tørrere.

Vitamin C – bidrar til normal kollagendannelse

Les mer

C-vitamin bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens funksjon. Antioksidanten Vitamin-C bekjemper frie radikaler, beskytter cellene mot oksidativt stress. Frie radikaler er noe som bryter ned cellene våre. Vitamin C gir en jevnere hudtone og er med på å fremheve gløden i huden din. C-vitamin bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens funksjon.

Antioksidanten Vitamin-C bekjemper frie radikaler, beskytter cellene mot oksidativt stress. Frie radikaler er noe som bryter ned cellene våre.En skikkelig kollagen boost for huden, den naturlige kollagenproduksjonen blir aktivert noe som gir en enda mer ungdommelig hud.

Probiotika – veien til en sunn hud ved å styrke hudbarrieren

Les mer

Dette kan være løsningen på ulike hudproblemer som akne og eksem. Probiotika bidrar til å holde en god bakteriell flora på huden, forbedrer barrierefunksjonen. Den har også fuktighetsgivende og beroligede egenskaper på irritert hud.

Probiotika er kort forklart bakterier som er bra for kroppen vår, huden vår og tarmen vår. Huden er vårt største organ, og ved å spise mer probiotika styrker vi ikke bare vårt indre system, men hjelper også huden til å bedre motstå bakterier og andre ubudne gjester.

Styrker mikrobiomet vårt på huden – Å jobbe både fra innsiden og utsiden er et vinnende konsept!

Vitamin E – forebygger for tidlig aldring av huden

Les mer

Vitamin E (tokoferoler) er en viktig antioksidant som beskytter cellemembranen mot frie oksygenradikaler og bidrar til å holde cellemembranen myk.
Ettersom det er et av de kraftigste antioksidanter som finnes, styrkes hudens forsvar markant og det absorberer til en viss grad UV-lys.
Cellemembranen holdes myk slik at nærings- og avfallstransport styrkes. Den har også hudfornyende egenskaper, og hjelper huden å bekjempe frie radikaler.

Det sies at vitamin E kan styrke immunforsvaret, får sår til å gro fortere og er med på å forbedre sirkulasjonen i kroppen.

Magnolia – 100% ren aktiv olje fra magnolia av naturlig opprinnelse

Les mer

Dypvirkende olje som effektivt er med på å forbedre hudens tilstand og aldringstegn. Magnolia olje er ekstra rik på antioksidanter. Denne aktive ingrediensen er en del av vårt beroligende kompleks, den virker pleiende, mykgjørende og beroligende på huden.

Den har en sterk antiinflammatorisk effekt og tolereres veldig godt av huden. I tradisjonell kinesisk medisin har denne mirakelplanten blitt brukt i mer enn 2000 år som en beskyttende ingrediens i hudkremer.

Pleiende oljer er naturlig rike på næring på grunn av gode fettsyrer, vitaminer og mineraler. Naturlige ingredienser vil sammen med 100% rene oljer gjøre underverker på huden vår, og er med på å normalisere både tørr og fet hud.

Mandelolje – Kaldpresset ren mandelolje fra 100% organisk forbindelse.

Les mer

Naturlig skjønnhetsolje med mykgjørende egenskaper. Mandelolje forbedrer fuktighetsnivået, gir næring i dybden, forynger og oppmuntrer regenereringsprosessen.

Oljen er ekstra rik på Vitamin E som gjør underverker for huden, og de fuktighetsgivende fettsyrene (Omega 9, Omega 6 og Omega 3) som pleier huden og etterlater den myk og smidig.

Den blir også brukt til å lindre visse hudproblemer som tørr hud, eksem og akne.

En næringsgivende og oppstrammende anti-age ansiktskrem til bruk dag og eller natt.

Kollagen Ansiktskrem

  • Absorberes raskt inn i huden og gjør huden myk og glatt
  • Næringsgivende og fuktighetsgivende
  • Forsinker aldringstegn, holder huden elastisk og stimulerer cellefornyelsen.
  • Motvirker akne og irritert hud, er også med på å lysne pigmentflekker.
  • Et høyeffektivt hyaluronsyre-kompleks sammen med marint kollagen restrukturerer huden og løfter den fra innsiden
  • Aktiverer hudens naturlige kollagenproduksjon og forbedrer tetthet og spenst synlig
  • Balanserer og styrker hudbarrieren
  • Miljøvennlig emballasje fra havet
  • 100% Naturlig opprinnelse
  • Parabenfri, PEG-fri, silikonfri, fri for mineralolje, fri for syntetiske fargestoffer.

Miljøvennlig emballasje som renser verdenshavene

OWP™PLASTIC – OCEAN WASTE PLASTIC

Kollagen Ansikskrem har emballasje av resirkulert plast som fjerner plast fra havene

Plastforurensning i havene er en av de største miljøbekymringene i vår levetid og er satt til å tredobles i løpet av det neste tiåret, med mindre det iverksettes raske tiltak. Vi ser det som vår plikt å handle og å lede an i vår bransje. Vi ønsker å drive endringen som trengs for at skjønnhetsindustrien skal spille en nøkkelrolle i å rense verdenshavene. Havet er kilden til alt liv på planeten vår. Vi må beskytte havet, og et stort første skritt er å fjerne plastavfallet som dreper havøkosystemet.

Når du velger OWP-konseptet, hjelper du ikke bare havet, men også klimaet, da PCR-materialet vi bruker til emballasjen din gir mange miljømessige fordeler. PCR kan bidra til å beskytte vårt øko-system som det reduserer behovet for å høste fra jorden. Når vi resirkulerer plast og andre materialer, bidrar vi til å forhindre at den kommer inn i havet og deponier. Jo mindre plast som kommer inn i våre hav og deponier, jo flere dyr vil bli frelst og forbli uskadd.

Bruksmåte

Kollagen Ansiktskrem gir både umiddelbare resultater samt langsiktige resultater. Innen 4-8 uker vises en betydelig forbedring av fasthet, ansiktskonturen blir mer definert og aldringstegn som rynker og pigmentforandringer blir redusert. Allerede etter første gangs bruk er huden mykere, glattere og revitalisert med en vakker glød. Påføres ansikt, hals og bryst hver morgen og kveld etter rensing. Masser forsiktig inn.

Ingredienser

Aqua, MCT, Stearic Acid (Fettsyre), Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Cetearyl Weat Straw Glycosides (and) Ceteryl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Beta-Cyclodextrin, Marine Collagen, Cera Alba, Lactobacillus, Glycerin, Phenoxyethanol, Bakuchiol (Vitamin A), Potassium sorbate, Tocopherol (Vitamin E ), Limonene, Linalool, Magnolia Officinalis Oil, Sodium Hydroxide.