Caviar & Ceramid complex – Biosan

Arktisk kaviarolje og ceramider

Caviar & ceramid complex

Arktisk kaviarolje fra silderogn og Ceramider.

Kosttilskudd som nærer, beroliger og «plumper» huden.

Ideell for perioder med hudstress, sesongmessige endringer, kviser eller tørr og irritert hud, dehydrert hud eller for daglig hudvedlikehold med anti age effekt. Huden ser sterkere ut, olje- og hydreringsnivåene forbedres, og irritasjonen minimeres.

Unikt sammensatt av aktive ingredienser for sunn, vakker, glødende og ung hud.

Silderognekstrakt – fosfolipidbundet omega-3

Les mer

Caviar (silderognekstrakt) inneholder skånsomt foredlede næringsstoffer fra rognen til norsk, bærekraftig fisket sild. I et fiskeegg ligger oppskriften og næringsinnholdet til nytt liv, med alle ressursene det nye livet trenger for å vokse og utvikle seg hurtig og presist. Den er rik på de viktige omega-3 fettsyrene DHA og EPA. De danner fosfolipid med en egen fettsyreprofil, som tas raskere opp i kroppen enn hva tradisjonelle Omega-3 produkter gjør.

Makadamiaolje – Rik på essensielle fettsyrer omega 7+ omega 6)

Les mer

Den beskytter mot oksidativt stress, motvirker aldring og håndterer cellulitter svært effektivt. Den er sertifisert av Ecocert, et globalt anerkjent merke som gis til naturlig kosmetikk av høyeste kvalitet. er en naturlig olje anskaffet ved hjelp av kaldpressing, og den er uraffinert og 100% organisk. Takket være dette inneholder hver dråpe av dette dyrebare kosmetikkproduktet inneholder selve essensen av det beste i makadamianøtten. Den er alt hår, ansikt og huden rundt øynene trenger.

Den viktigste ingrediensen i makadamiaolje er EFA, altså essensielle fettsyrer som inkluderer palmitolsyre (en sjelden syre i Omega 7-gruppen) og linolsyre (Omega 6). I tillegg inneholder olje utvunnet av makadamianøtten vitamin E, som er viktig for hud, hår og negler, vitamin A samt vitamingruppe B (B1, B2, B3).

Solbærfrøolje – svært høyt innhold av vitamin C

Les mer

Er ekstra rik på antioksidanter og svært høyt innhold av vitamin C. inneholder omega 6 og 9 som fukter og styrker håret, gir næring og beroliger huden.

Frøene inneholder en olje med 15-20 % gammalinolensyre (GLA) og 9 % stearidonsyre, noe som gjør dem til en rik kilde for omega-6 fettsyrer. Solbærfrøolje inneholder også opptil 20 % av omega-3 fettsyrene alfa-linolensyre (ALA) og linolensyre. GlA fettsyren vikrer betennelseshemmende og er svært gunstig ved hudproblemer som eksem og psoriasis. studie viste at solbærfrøolje er svært bra for negleveksten. Svake og sprø negler kan bli styrket av gammalinolensyren som finnes i denne oljen.

Ceramidkompleks – Ingrediensen huden er helt avhengig av!

Les mer

Ceramider er en type fettstoffer-lipider eller oljer som både beskytter, reparerer og balanserer huden. Ceramidene bidrar til hudens fuktighetsbalanse og integritet – den beskytter hudbarrieren.

Havtornbærekstrakt – spesielt rik på Omega 7

Les mer

Rik på vitaminene C, A, B og E og fettsyrene omega-3, 6, 7 og 9, spesielt rik på Omega-7. høye innholdet av umettede fettsyrer (bl.a. omega-7), palmitoleinsyre, karoten og vitamin E som gir den gode effekten på huden inneholder næringsrike og bioaktive innholdsstoffer med høye konsentrasjoner av vitaminer, antioksidanter og essensielle fettsyrer. Har mange helseeffekter.

Omega-7 er bidrar til å opprettholde normal hud og slimhinner.

Vitamin E – bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress

Les mer

Vitamin E finnes naturlig i huden og er viktig for å opprettholde en sunn hud. Det er en av de mest potente antioksidantene som finnes, så det kan bekjempe virkningen av frie radikaler på en mest mulig effektiv måte, og dermed forhindre at cellene som utgjør huden fra å oksidere og aldring av huden oppstår for tidlig eller raskt. Vitamin E er et fettløselig vitamin som finnes i cellemembraner hvor det utfører sin funksjon som antioksidant. Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Beskytter fettet i kroppens celler og vev mot skadelig nedbryting og celleskader og stabilisere cellenes umettede lipider mot oksidasjon.

Vitamin A – bidrar til å opprettholde normal hud, normalt hår og normale slimhinner.

Les mer

A-vitamin (Retinol) blir ofte omtalt som et «vidundermiddel». Den fungerer som en viktig antioksidant. Vitamin A har mange viktige egenskaper i kroppen; den skal øke hudens naturlige cellefornyelse, fjerne døde hudceller, øke produksjonen av kollagen, hjelpe mot akne, samt hjelpe på misfarginger og pigmentflekker.

Skjønnhet innenfra

Nøkkelen til en hud med sunt utseende!

Unikt sammensatt med aktive ingredienser inkludert havtorn (omega-7), kollagen-forsterkende vitaminer A, C og E, og antiinflammatoriske omegaoljer (3, 6, 7 og 9) for sunn, vakker, glødende, ung hud.

Ideell for perioder med hudstress, sesongmessige endringer, kviser eller tørr og irritert hud, dehydrert hud – eller for daglig hudvedlikehold.

Eksklusiv bærekraftig emballasje – Bra for miljøet og bra for deg!

Caviar (silderognekstrakt)

Godt for hele kroppen

Inneholder skånsomt foredlede næringsstoffer fra rognen til norsk, bærekraftig fisket sild. I et fiskeegg ligger oppskriften og næringsinnholdet til nytt liv, med alle ressursene det nye livet trenger for å vokse og utvikle seg hurtig og presist. Den er rik på de viktige omega-3 fettsyrene DHA og EPA. De danner fosfolipid med en egen fettsyreprofil, som tas raskere opp i kroppen enn hva tradisjonelle Omega-3 produkter gjør.

Godt for hele kroppen – Silderogn er en rik kilde til DHA, inneholder hele tre ganger mer DHA enn EPA.

Gir god næring til cellene og øker fuktigheten i huden. kaviar, som forynger hudens celler og merkbart senker hudens aldringer. Bidrar til å gjenopprette den naturlige balansen i huden på grunn av sine vitaminer og mineraler, og fremmer hudfornyelsen. Disse elementene bidrar til en naturlig forbedring av hudens vitalitet og utseende.

Studier viser at den er ekstra gunstig ved hudplager.(Psoriasis).

Ceramid kompleks

Ingrediensen huden er helt avhengig av!

Ceramider er en type fettstoffer-lipider eller oljer som både beskytter, reparerer og balanserer huden.

Ceramidene bidrar til hudens fuktighetsbalanse og integritet – den beskytter hudbarrieren.

Viktig for å bevare vann i huden, regulere celleaktiviteten og reparere hudens naturlige beskyttelse. Gir svært effektiv fuktighetstilførsel, men fungerer best i optimal mengde og i kombinasjon med andre molekyler som finnes i hudens naturlige lipidbarriere.

Nøkkelen til en hud med sunt utseende! Ceramider er ‘skin-identical’-ingredienser, altså at de etterligner hudens egne byggesteiner. Ved mange hudproblemer danner huden færre ceramider med en svakere hudbarriere som følge, og dermed et skjold som ikke fungerer som det skal. Det kan føre til hudproblemer som akne, eksem, tørr og irritert hud.

Anbefalt døgndose

2 kapsler daglig. Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Ingredienser

Silderognekstrakt, fiskeoljekonsentrat, kaldpresset makadamiaolje, solbærfrøolje, gelatin, stabilisator (glyserol), hveteceramidkompleks, havtornbærekstrakt, dl-alfa-tokoferol, retinyl palmitat, aromaer, fargestoff (jernoksider- og hydroksider).